Search This Blog

Monday, August 22, 2011

Rødgrød med flød


Rødgrød med fløde

Antal:4 Pers.
Retten erFrugtgrød

Oprindelsesland: Danmark - Dansk - Danske

Kilde: Ikke anført

Indsendt: 2003-02-12

                                                                                                             
  
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 g.rabarberstilke
4 dl.vand
250 g.ribs
200 g.solbær
 
250 g.jordbær
350 g.hindbær
150 g.sukker (reguleres efter smag)
 samt frugtgrødsjævner
 
 
         Skær rabarberstilkene i små stykker og kom dem i gryden med vand, ribs og halvdelen af solbærrene. Lad det småkoge i 6 minutter. Si det. 

Hæld saften tilbage i gryden. Kom de øvrige bær i og giv et opkog, mens der røres om i gryden. Rør jævningen i den varme grød, og hæld den op i serveringsskålen. 

Drys med lidt sukker, så vil der ikke dannes skind på grøden. 

Serveres kold med fløde til.







No comments:

Subscribe